انجمن بدنسازی و پرورش اندام سامان سرابی  

بازگشت   انجمن بدنسازی و پرورش اندام سامان سرابی > اخبار > اخبار داخلی > پرورش اندام

ثبت نام سریع در انجمن سامان سرابی
اگر تاکنون در سایت سامان سرابی عضو نشدید ، بصورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!

نام کاربری: کلمه عبور: تکرار کلمه عبور: ایمیل: تکرار ایمیل:
  پذیرفتن قوانین انجمن 

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-28-2009, 03:00 PM   #1
Amir mina
عضو نیمه فعال

346 بار در 99 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
پیش فرض اظهارات قهرمان جهان در خصوص بي درايتي مسئولان فدراسيون پرورش اندام

علي تبريزي :: تشویق:

تا او تغيير نكند ايران تعليق است

قهرمان پرورش اندام جهان گفت: بزرگترين اشتباه فدراسيون ايران اعلام جدايي از (IFBB) و حضور در رقابتهای امارات بود.

علي تبريزي در گفت‌وگو با فارس، درباره تعليق فدراسيون پرورش اندام ايران از سوي فدراسيون جهاني اين رشته (IFBB) اظهار داشت: به نظر من بزرگترين اشتباه فدراسيون ايران اعلام جدايي از (IFBB) بود. به خاطر اينكه مشخص نيست كه در آينده تشکیلات تازه تأسيس و مورد نظر ايران موفق مي‌شود يا خير.

قهرمان پرورش اندام جهان ادامه داد: فرض بر اينكه اين تشکیلات به موفقيت برسد، اما نظر شخصي رئيس فدراسيون پرورش اندام در اين موضوع دخيل بوده است و مشخص نيست كه رئيس فدراسيون بعدي تمايلي به همكاري با اینهاو عدم همكاري با (IFBB) داشته باشد .

وي افزود: رئيس فدراسيون پرورش اندام ايران در اين زمينه سليقه‌اي عمل كرده و لزومي بر اجراي اين تصميم نبوده است. اگر فدراسيون ايران فدراسيون جهاني (IFBB) را قبول نداشت، چرا تا سال گذشته در مسابقاتي كه توسط (IFBB) برگزار مي‌شد، شركت مي‌كرد؟

تبريزي تصريح كرد: در اين كش و قوس و اختلاف نظرها فقط ورزشكاران آسيب مي‌بينند و از حضور در رقابت‌هاي روز جهان عقب مي‌مانند. همچنين فرصتي براي بازگشت به مسابقات جهاني نداريم زيرا فدراسيون جهاني فرصتي براي برگشت و اجازه فعاليت به فدراسيون ايران نمي‌دهد.

وي با اشاره به رسميت مسابقات (IFBB) در مقايسه با فدراسيون جهاني تازه تأسيس آسيايي‌ها گفت: IFBB به عنوان معتبرترين متولي پرورش اندام در جهان مطرح است. نمايندگان 74 كشور در مسابقات اين دوره در قطر حضور داشتند كه 68 كشور براي حضور در مسابقات تيم داده بودند. به عنوان مثال در وزن 100 كيلوگرم كه من نيز در آن حضور داشتم حدود 43 ورزشكار شركت كرده بودند.

تبريزي درباره پیوستن به تیم ملی قطر و ترك مجدد تيم ملي ایران عنوان كرد :

وي با بيان اين مطلب كه براي بار سوم در مسابقات جهاني موفق به كسب عنوان قهرمان قهرمانان شد، افزود: در مسابقات اين دوره قطر حمايت مالي مرا به عهده داشت و در صورت شركت در مسابقات حرفه‌اي بازهم قطر متعهد شده كه از من حمايت مالي كند، در حاليكه متأسفانه سال گذشته براي حضور در تيم ملي به ايران برگشتم، اما فدراسيون پرورش اندام بر خلاف وعده‌هايي كه داده بود، هيچگونه حمايتي از من انجام نداد.

تبريزي در پاسخ به اين سوال كه فدراسيون تازه تأسيس آسيايي توسط كميته ملي المپيك تأييد شده است، عنوان كرد: كميته ملي المپيك نسبت به پرورش اندام شناختي ندارد كه راجع به حضور تيم ملي در مسابقات معتبر تصميم‌گيري كند. افشارزاده تا به حال يكبار هم در اردوي تيم ملي حاضر نشده و يك بار هم با قهرمانان اين رشته صحبت نداشته است.

وي افزود: كميته ملي المپيك بايد با بررسي بيشتر با اعزام تيم ملي به مسابقات نا معتبر تصميم مي‌گرفت. در صحبتي كه با رافائل سانتونجا، رئيس فدراسيون جهاني پرورش اندام داشتم، محروميت ايران را تأييد كرد و گفت كه به فدراسيون ايران براي شركت در مسابقات امارات و عدم حضور در مسابقات قطر اولتيماتوم داديم كه در صورت حضور در مسابقات جهاني قطر اين محروميت رفع مي‌شود، اما بزرگترين اشتباه فدراسيون پرورش اندام ايران حضور در مسابقات امارات بود.

وي ادامه داد: فقط در صورتي اين محروميت قابل تغيير است كه رياست فدراسيون تغيير كند و در صورت باقي ماندن پورعلي فرد در رأس فدراسيون پرورش اندام اين محروميت پا بر جاست.

قهرمان پرورش اندام جهان تصريح كرد: با حضور در تورنمنت‌هاي بي اعتبار سطح ورزشكاران ايراني روز به روز پائين‌تر مي‌رود چون آنها خود را با رقباي ضعيف مقايسه مي‌كنند و از حضور در مسابقات معتبر محروم مي‌مانند.
Amir mina آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر برای این پست سودمند از Amir mina عزیز تشکر کرده اند:
ahytech (03-19-2010), bigboy (12-29-2009), MahmOuD (03-24-2010)
قدیمی 02-07-2010, 03:34 PM   #2
omidrambo
عضو ثبت نام شده

7 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:

ali jon duset darim, to baese eftekhare ma iraniha hasti
omidrambo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر برای این پست سودمند از omidrambo عزیز تشکر کرده اند:
ahytech (03-19-2010), MahmOuD (03-24-2010)
قدیمی 03-07-2010, 01:22 AM   #3
kevin levrone
عضو جدید

kevin levrone آواتار ها

33 بار در 15 پست از ایشان تشکر شده است

كي ميشه اين ورزش سر و سامون بگيره ؟!!!!
قدیمی 03-15-2010, 04:32 PM   #4
baba_eyval15
عضو ثبت نام شده

baba_eyval15 آواتار ها

5 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
Red face

خیلی چیزهاست که سرو سامان نمیگیره.مگه بیوگرافی سرابی بزرگ رو نخوندی چی کشیده؟ همینجوری این داستان ادامه داره.زیاد نباید هی بگی چون بدتر روحیمون خراب میشه و مشکل حل نمیشه.
baba_eyval15 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش